Wedding day - Éééés, visszaszámlálás... 30nap  

Posted by Verocs in

Hihetetlen, hogy ilyen gyorsan megy az idő. Ma ránéztem a naptárra, és akkor tudatosult bennem, hogy 13-a, és már csak 1 hónap, és itt a "nagy nap".
Egy kicsit félek is már, minden olyan összevisszának tűnik. Olyan, mint mikor vizsgázni mentem, és azt gondoltam, hogy bár rengeteget tanultam, mégsem tudok egy tételt sem. És bár tudom, hogy akárhogyan is sikerül, életem legszebb napja lesz, mégis... vááááááá félek kicsit. :)
Úgy néz ki, hogy sikerült ruhát találnom. Bár csak pénteken megyek megpróbálni, de a méretek alapján jó lesz. Ha meg valamit is kell toldani, foltozni stb... akkor a másik ruhámból és ebből összehoz valamit a varrónő. (Remélem. De a varrónők ügyesek, megoldja. :) )
Pénteken megyünk menyecske ruhát is nézni. Az elképzelés megvan a fejemben, a kérdés, hogy találok-e. Attilának is nézünk inget, szép bordót. Vagy legalábbis olyat, ami majd passzol a ruhához.
Aztán, gondolkodok, hogy s mint legyen a díszítés. Szeretnék én magam is csinálni valamit. A neten találtam tök aranyos szalvéta gyűrűt, szerintem nem lehet annyira nehéz megcsinálni, csak kicsit pepecselős, de itthon vagyok, az időmből azt hiszem kitelik. :) No meg persze segítségem is van.


A torta uis megvan már, hogy milyet szeretnék, pénteken megyünk azt is megbeszélni. A kistorták meg lényegében mindegy milyenek, csak ne egy ízű legyen az összes. :) A sütikről Anyum gondoskodik.


Szóval, ilyesmire gondoltam, csak nem ennyire pirosan, és más figurákat választanánk hozzá. Nekem nagyon tetszik a torta. :D Illik hozzánk. Bár egy hastáncos és egy Yoda is illene a tortára, de ez édesebb.
Az ülésrendnek még mindig nem tudtam nekiállni, mert nem mindenki szólt vissza. Pedig jó lenne, mert így sem lesz egyszerű kitalálni, és hát meg is kell a kártyákat is csinálni.
Dolog akad, hál isten időm is van, csak szegény Atti dolgozik rengeteget. De már csak 30 nap.. és túl vagyunk rajta. :)

This entry was posted at 7/13/2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 szövegelő

Megjegyzés küldése