Wedding day - 20 days left :)  

Posted by Verocs in

Egyre izgalmasabb minden. Legalábbis nekem, Attila maga a megtestesült nyugalom, merthogy úgyis jó lesz. :) Végülis, én izgulok helyette is. Hihetetlen, de csak ma tudtuk elintézni a tortát. Kicsit elhúztuk, de mivel nem a szomszédban van, és mindeközben nagyban megy a lakásfelújítás is, így nehéz volt rá időt szakítani.
A kérés, amivel előálltunk, kicsit meglepte az idősebb nénikét. Ugyebár én Stargate-s tortát szeretnék. Szerencsére, Attilának sem volt ellenére. (Mondjuk felőlem lehetett volna a Roxfort is xd ) No a lényeg, hogy szegény Cukrász néni, nem is ismerte a kerek dolgot amit az orra alá nyomtunk. :) De rugalmas, és nincs lehetetlen, igyekeznek megcsinálni. Ha nem is menne az álló kapu, még mindig van más megoldás, de a lényeg, hogy tutira menni fog a Csillagkapus torta. A tortadíszt is kiválasztottuk, aranyos és vicces. Nem, nem fogom magam után húzni az Attilát.
A polg hivatalba is beadtuk a papírt, most már csak a csekket várjuk, amit ki kell fizetni. A zene összeállítva. :)
A ruhám megvan, varrónő dolgozik rajta. Sőt! Még kiegészítőt is találtam hozzá. Persze fehérneműt még néznem kell, meg cipőt, és kesztyűt kell még varratni, de ezek már apróságok. Bár a cipőtől kicsit tartok, mert bár jó pár boltban bent voltam, egyik gigamega magas sarkú cipő sem tetszik. És hát, valszeg én vagyok spúr, de 14ezret nem is adnék olyan cipőért, ami csak egyszer lesz rajtam.
Jövő hétvégén betámadjuk Pécset. Kell még Attilának inget keresni, és nekem menyecske ruhát. Nem akarok olyan sablonos ruhát, valamelyik butikban a sok közül, csak találok olyat, ami jól áll, és a hasam is belefér. Sajnálom, hogy amit kinéztem nem lesz jó, pedig az igazán tetszett. No mindegy, kezdem megszokni, hogy annyira nagyon nem lehetek önző... és hát nem is tuti, hogy beleférek. :)
Szóval, már csak az apróságok vannak hátra... az idő rohan, a lakás még mindig nem teljes, de megleszünk az esküvőre. :D

This entry was posted at 7/23/2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 szövegelő

Megjegyzés küldése