Nagyon rég...  

Posted by Verocs in

... nem írtam már. Tudom... egyrészt, nagyon sokat kellett dolgoznom, másrészt be is voltam lustulva. Az események zajlanak, most nem éppen a legjobb úton haladnak a dolgok. Újfent munkanélküli lettem. Hogy hogyan is kezdődött? Szóval, befejeztük a Kaposvári munkát. Rengeteget kellett dolgozni rajta, keltem hajnalban, feküdtem késő este, és még a hétvégék is rámentek. Persze, maga a látszat az nem ezt bizonyítja, a befektetett munkához képest, egy kis izémizé lett... no szóval, prezentáltunk, tetszett mindenkinek, és ennyi. Aztán eltelik majd egy hét, és közli a főnököm, hogy nem fizetik ki, így nem tud tovább alkalmazni. Persze, el tudom képzelni, hogy ez így van, mégis azért szkeptikus vagyok, de hát ez az én ügyemen már nem változtat.  Szóval, pár napos depiség után felkerekedtem, beregisztráltam magam megint a munkaügyre. Ellátást nem kapok, mert nincs meg a 200 napom, miért is lenne, mikor próbaidő alatt felmondtak nekem. Lényegében semmit sem kapok, a TB-t viszont fizethetem magamnak. Egy egykeresetű háztartásban még a tb díja is sok tud lenni. Sajna Attila egy kicsivel többet keres, mint szabadna, így átmenetileg nincs mi kihúzzon a szarból. Egy kissé ingerültté is váltam a hírek hallatán, hiszen mindenhol máshol meg azt olvasom, hogy egyéb emberek mi mindent megkapnak csak azért, mert éppen más az etnikumuk. De így van, attól még nem fog jobban lebarnítani a nap. Munkakeresésben égek, de nem vagyok túl derűlátó. A múltkor is majd egy év volt, most mitől lenne kevesebb?! Ekkora szerencsém nekem sincs. Majd leszek megint Attila háztartásbelije xd
Ezeket leszámítva, dolce vita... készülünk az esküvőre, lassan megyek a ruhát magamra szabatni, a meghívók is nemsokára megjönnek. :)

This entry was posted at 5/27/2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 szövegelő

Megjegyzés küldése