Fejemre szakad az ég  

Posted by Verocs in ,

Kb. most így érzem. Az én kis szétszórt világomba most kicsit sok minden jött bele. Persze vannak dolgok, amikben -magam sem tudom miért- igencsak precíz tudok lenni. De most valahogy még onnan is kivesznek ezek a dolgok. Nem tudom mi van velem... Az egyik dologra koncentrálok, a másikon jár az agyam, ha meg a másikra koncentrálok az egyiken jár az agyam. Nem jó ez így... be kell valami rendszert vezetnem a napjaimba, a gondolkodásomba, hogy ne őrüljek bele a kusza gondolatfoszlányokba. A határidőnaplóm már így is tele van... Nem, nem időpontokkal, hanem hogy itt ezt csináltam, ott azt, ezt kell még, ezt jó lenne stb... de már lassan abban sem tudom követni. Szóval káosz van minden fele, vagy legalábbis a fejemben.
Jah, és hideg van. A hideg tönkrecseszte a kedvenc évszakomat. Holnap vehetem elő a télikabit, amit már tökre jól elpakoltam. Fűteni is kell... és amúgy is nyüssz van, meg nyáúúú.
Az a gáz mindössze, hogy kezdem érezni, hogy a káoszt lassan átveszi a pánik. Nem, nem lesz ez így jó, tudom én, de hát akkor mi a fittyfenét csináljak. Amúgy szívem szerintem iszonyat tudnék káromkodni, utána nem győzném mosni a szám.
Amúgy... voltam kontypróbán, és gyönyörű lesz a hajam. Tényleg, korrektül megcsinálják, és hát ez legalább happy, és nem kell vele foglalkozni. Bárcsak mindenre mondhatnám, hogy pipa,pipa,pipa...ppppppp... franc....Most kéne egy Hippolit. :D

This entry was posted at 4/14/2011 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 szövegelő

Megjegyzés küldése