Gatyaméret...  

Posted by Verocs in

Megjött a lábujjtöréses biztosítási pénzem, Attila azt mondta, hogy költsem magamra. Én meg persze elfogadtam, és gondoltam veszek végre magamnak egy vagy két jó kis gatyót. Hát el is indultam én a nagy vásárlásba.... első bolt... az eladó egy tuskó volt, ketten voltunk bent. A másik csajnak majd kinyalta a seggét, én meg kérdeztem tőle, és még csak normálisan sem tudott válaszolni, szóval hamar kijöttem onnan. Neki nem kell a bevétel. Másik bolt... 3 gatyót próbáltam, mire rájöttem, hogy elég nagyot nőtt a seggem, nem fog rámjönni a régi méretem. Így annyira felcsesztem az agyam, hogyan tehenesedtem így el ennyire... hogy inkább nem is vettem nadrágot. Hétfőtől jöhet a 90 napos, és az aktív mozgás... muszáj, mert lassan csak gumis derekú gatyát tudok felhúzni... azt meg inkább nem. :)
Szóval, a gatyapénzem inkább függönyre költöttem. Vettem a nappalinkba szép narancssárga függönyt, és most abban gyönyörködök... Jól feldobja a szobám... :)

This entry was posted at 3/05/2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

5 szövegelő

A 90 naposnak semmi értelme. ;)
Mármint lefut, majd 1 hónapig minden király, aztán kezdheted elölről.
Életmódváltás, kérlek szépen.
Reggel ébredés után nem sokkal már reggeli, aztán ebéd, majd vacsora 18 óra előtt. Utána semmi, vagy ha nagyon nem bírod, akkor gyümölcs, extrudált kenyér (a kukoricás isteni), vagy valami zöldség.
Leszokni a Cappy-ről, Coláról, jöhet a 100-as narancs, multis, alma-körtés levek. Napközben ha nagyon megéhezel akkor gyümölcs, zöldség. Kéthetente egy nap pedig csinálni kell egy minden szabad napot, amikor azt eszel és akkor amikor kedved tartja. Ja meg persze bevenni az étrendbe a salátákat, natúr joghurtot, kaukázusi kefirt. Kimondottan tudom ajánlani a mozzarella+paradicsom kombinációt. Laktat és még egy kis fűszersóval meghintve finom is. A másik nagy találmányom az almasaláta, ami olyan mint a franciasaláta csak nincs benne a mexikói vegyes zöldség, csak alma. 3-4 szelet extrudált kenyérrel tökéletes vacsora. Nagyon durván laktat. Ja és nasi stop van. ;)

De ha nem tetszik, akkor van pár kifogyott nacim, nagyobb muffal nem rendelkezhetsz mint én, felhajtod a szárát és tökéletes :P :P

Ezzel a módszerrel (Geri találmánya) eddig lement 2 hónap alatt 8 kiló.

2011. március 7. 9:10
Névtelen  

hú ez tök jól hangzik... nekem is le kéne adnom 2 kg-ot
bár elég lesz majd nyáron de azt hiszem ezt most írom le :D

Grat a 8 kg-hoz :) egész szép teljesítmény, sőt...


L.

2011. március 7. 12:25

Tudom, hogy életmód váltás kell, de hidd el. :) És sportolnom is kell...aktívabban. :D
én 15öt szeretnék... szóóóval, nekem mit tud még ajánlani Geri? :)

2011. március 7. 20:55

Szegény Geri, lassan fizetnünk kell majd neki a sok tanácsért. :D
Én is fogyni akarok, mondjuk olyan 3, maximum 4 kilót. Kicsit feszesebbé tenni a combom, popóm (xD), eltüntetni az "integető izmot" a felkaromról és a tokám. Gyűlölöm. :D

2011. március 11. 11:48

Hehe integető izom :) te is vékony vagy :P
amúgy nekem az a gondom, hogy a reflux betegségem miatt, nagyon oda kell figyelnem, hogy mit eszek mit nem... a diéták egy csomó olyat tartalmaznak, amit nem is ehetek meg. és elég nehezen színesítem így ki az étrendemet. :D

2011. március 12. 8:04

Megjegyzés küldése