Állapotjelentés  

Posted by Verocs in , ,

Visszaváltottam Párizsra, azért azt mégis jobban szeretem, mint a pillangókat. De még mindig nicns olyan, amit úgy igazán. No mindegy is, szerintem ez könnyedén észrevehető.
Még mindig nem voltam suliban. Egy hét lógás, belefér. Eddig az volt a bajom, hogy itthon ülök, most meg az, hogy fel kell kelni, és el kell menni. Tudom, tudom... örök elégedetlen vagyok. De mit tegyek, ettől vagyok az, ami.
A tánci tök jól megy. Bár, kicsit elfáradtam benne, vagyis kaptam hideg-meleg vizet, így kicsit visszavett a kedvemből, ráadásul úgy érzem, mintha ihlethiányom lenne, és nem tudnék koreográfiákat csinálni. Pedig megy ez, csak mégis, eléggé szenvedve. Pedig az idő sürget, egy hónap, é kezdődnek a fellépések. Hihetetlen, hogy milyen hamar elment ez a pár hónap, pedig terveim között szerepelt, hogy mostanra már 3 koreográfiát fogunk tudni. No mindegy, végülis nem csak rajtam múlik.
Nekiálltam fogyózni. Muszáj, mert lassan fennmaradok a vízen, annyi az úszógumim. Legalábbis, most már nem érzem magam annyira jól a bőrömben. És hát jönnek a fellépések, és mégiscsak kilóg a hasam, kéne kezdeni valamit, hogy jól nézzen ki. Mondjuk sokat nem akarok 7-8 kiló nekem már jó lenne. Akkor visszamennék a régi alakomra, amit azért szerettem. Szóval, van egy hónapom rá, hogy leadjam, a terv készen van, és még nem is olyan drasztikus. De ez a tél... kevesebb mozgás, ezt teszi az emberrel. :) És nőből vagyok, hiú vagyok... stb.

post signature

This entry was posted at 1/26/2010 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 szövegelő

Megjegyzés küldése