Tényállás  

Posted by Verocs in , ,

Heti termésem:

Most már tudom, hogy az "Arbeit macht frei", mekkora baromság. Dehogy tesz szabaddá.. lefáraszt, megnyúz, megesz, megrág, aztán jól kiköp a hét végére. És akkor jön a nagyra becsült hét vége, hogy regenerálódj. Már, ha nem vár otthon egy újjonnani Arbeit, amivel hosszú szemezés után végül kikezdesz, és kész a rend körülötted. Nah meg te is. Zutty az ágy, vagy irány valamerre. Az első unalmas, a második szintén fárasztó. Szóval, most már tudom, hogy aki ezt mondja nekem, az ugyanolyan címeres ökör, mint én, aki azt hiszi, hogy a munka sok mindenben segít. Mondjuk pénz keresési célból jó, meg abból, hogy ebben az amúgy is stresszel teli világban, még stresszesebb legyél.

Megnéztem a Veszedelmes viszonyokat. Hát ez mekkora volt. Nagyon tetszett. Bár, azért nekem nem kéne ennyire veszedelmes. De úgy gondolom, hogy a Ponyvaregény, a Kegyetlen játékok és a Született gyilkosok után ezt is felsorakoztatom, mint kedvenc. Jujj a Jóbarátok meg a Szüli feli :D (by Nóricú) kimaradt...


Megtaláltam egy régi cd-met. Már el is felejtettem, hogy létezik. Gorillaz. Szeressük, hallgatjuk is. De kaptam új számokat is. ehh, jókat ám. Egy kis Nightwish meg Apocaliptica...jaaah és a Red Hot-ot ki ne hagyjam. Szóval zene minden mennyiségben, de azért a jó öreg leget, a DnB-t sem hagytam ki, és végighallgattam párszor az Aphrodité albumot. Jó is az. :D

Valamit még akartam ám, de a korral veszik az agysejt, és ilyenkor szelektálni kell a memóriában is, hogy mit őrzünk meg, meg mit nem. Ehh, hát fájok ám én is magamnak, főleg mostanság. Jajj, hát megvan a tánci. Szóval, palotás királynő leszek. Végre megtanultam az összes lépést, bár forogni még nem tudok. Mint a búgócsiga mentem, vagyis pörögtem jobbra-balra. Nem baj, majd azt is megtanulom. Aztán kánkán... ehh a legszivatósabb tánc. Komolyan mondom, nem értem, hogyan bírták ezek a nők a Moulin Rouge-ban. Én egy perc után levegő után kapkodok, és mára már a lábam is nehezen emelgetem. Nem baj, menni fog az is. Csütörtök...társastánc. Hát a cipőim nagy része mehet a box utcába. Szegény kétballábas táncoslábú táncpartnerem rendesen megtiporja azokat. Mindegy, ez is menni fog. Legalább is neki, nekem már megy. csak számolni ne felejtsek el :D hastánci...imádom, de erre már nem jutott a duracelből.

Most töltőn vagyok. Azon is leszek hétfőn reggelig... micsoda egy hét volt...

Pihenek, feltöltődöm, aztán nem menekültök :P


post signature

This entry was posted at 2/16/2008 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 szövegelő

Megjegyzés küldése