Egyveleg  

Posted by Verocs in ,

Jubiláltam... kár, hogy a százról lemaradtam, olyan jól nézett volna ki^^


A múlt héten mondtam, hogy kicsit unalmas minden. Hát most már talán nem lesz az. A hétvégén voltam egy szülinapi buliban. Jó volt... vagyis inkább jól elvoltam a társasággal, akikkel mentem. Attila barátai voltak, jó fejek... bizonyos idő után tök jól lehet velük bulizni. A zene mondhatni tökéletes volt, már amikor hagyták nyugodtan játszani a DJ fiút. Iszonyat jó zenéket kavart ^^. Amúgy maga a buli annyira nem jött be, talán mert alig volt ismerősöm, és hát voltak érdekes emberkék is, nem az én ízlésvilágomnak való. De a martini mennyiség amit megittam a végére feledtette a társaságot. xd
De még mindig hiányzik az tombolás, amikor az ember mindent kiadhat magából. Talán majd az is eljön. Ki tudja... de remélem mihamarabb.

Aztán kezdődik megint a táncis év. Bár jövőre nem szándékozom rendezni Tánc világnapját, a tavalyival annyi gond, és fejtörés volt, hogy idén úgy döntöttem, nem állok neki. Kicsit olyan volt, hogy sok dolog feleslegesen... Nah mindegy, mindenből tanul kicsit az ember.
De a táncok folytatódnak. Ma kezdek kezdőkkel tamásiban, ami mindig nagyon fárasztó, hiszen végig kell táncolni velük a másfél órát. Ami normális esetben nem lenne gond, csak folyamat 5 mozdulatot ismételgetni, néha váltakozva, néha meg ugyanazt sokáig, kicsit fárasztó tud lenni. De hát el kell kezdeni valahol, és őszintén rám is fér a mozgás. :)
Hétvégén fellépés, talán idén még 2-3 és lement a szezon. ^^Már szezon elején ezt vártam. Szerintem elfáradtam ebbe a sok rohangálásba, meg hogy két órát készüljek egy fél órás tánc miatt. Szívem szerint jövőrem ár nem lépegetnék fel, de tudom, hogy a csoportnak szüksége van "biztosítékra", hogy én is ott állok. Bár minden bizonnyal könnyebb lesz, hogy most csak egy fele kell koncentrálni, nem pedig két felé.

A suli is kezdődhetne már, mert ez így nagyon uncsi... nah jó nem annyira, mint eddig volt, de kezd unalmas lenni. :)

A hétvégén elvoltam vásárolni. Tök jó kis rucikat vettem, bár a nadrággal sok gondom volt, nehezen találtam magamnak valót. De kicsit jól esett csak nézegetni, próbálgatni. Bár, a cipő feltörte a lábamat, a nyáron elszoktam a magas sarkaktól. Nem baj, jön a rossz idő, és szoktathatom vissza magam ^^.


post signature

This entry was posted at 9/15/2009 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 szövegelő

Megjegyzés küldése