Csakazértisírokvalamit...  

Posted by Verocs in , , ,

Az elmúlt egy hétben szerintem fent voltam napi szinten. Ha nem többóránkénti szinten, és mindig elkezdtem valamit írni, de aztán semmi értelmes nem lett belőle. vagyis lett több is, de azt meg minek kirakni, hiszen ha sok értelmes írással lenne tele az oldalam, minden bizonnyal még az a pár ember sem olvasná. :)


Amúgy már nem sok van hátra, 4, azaz négy nap, és megyek Attilával megáztatni magunkat a napsütésben. Nagyon várom már, hiszen nem tudom mióta is, hogy nem voltam sehol sem feneket áztatni. Nah jó, az iylen egy napos tavalyi tamási gagyi strandolás nem ér. Akkor ráadásul úgy le is égtem, hogy a sült csürke hozzám képest egy fakó dög volt.


nah szóval, azt azért tudom, hogy L nem annyira ujjong, mint én, hiszen ő is várta már, hogy találkozzon velem debrecenbe. De úgyis elmegyek oda is, még az idén, hiszen megígértem, és most már tényleg ha törik, ha szakad, ott kell lennem. Csak... mert be kell vágnom a szökőkútba...Készítettem neki egy képet, hogy mennyire félek tőle... idióta egy kép lett...

nah igen.. szóval L üldöz, én meg cidrizek...

de majd ha ott leszek, akkor én vagyok az erősebb, és jaj ám neki. :D

De kicsit visszatérve a nyaralásra. Nagyon szép helyre megyünk ám. Zalakrosra...tényleg nagyon szép hely, nem is messze otthonomtól. :)

http://www.wellnesshotelmendan.hu/ ---> ide megyünk


Tényleg tuti nagyon jó lesz. Meg hát azért tudom, hogy a pihenés is nagyon jól fog esni, mert megérdemlem, és mert rám fér. Vettem 20 faktoros bronzosító napolajat, hogy attila ne égjen meg. tiszta kis gondoskodó vagyok. Én nem szeretem az ilyeneket, bár tény, nem árt, ha nem szeretnék ismételten leégni, és jajgatni. Nah mindegy, van napozás utáni izé is. Az a komoly ám, hogy mindkettő ugyanaz a termék család. Ha mondjuk annyira hatásos a napolaj, akkor miért adnak ki napozás utánit, ha leégett az ember? nem értem, vagy legalábbis nem tudom felfogni.


Még nincs fürdőrucim. Pedig kell majd, mert van aquaizé a hotelben, és kaptam oda kártyát, és hát amúgy is naggyon szeretm áztatni hab testem. :)


Szóval, ennyi.


post signature

This entry was posted at 7/14/2009 and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 szövegelő

Megjegyzés küldése