van ilyen is...  

Posted by Verocs in ,

Azt mondják, hogy többet ártottam a közösségnek, mint használtam. Hm... nem mondom, hogy nem esett szarul, főleg olyan embertől, akire azért felnéztem bizonyos dolgok miatt, akit a sok szemét között normálisnak tartottam. Hát van ez így, ha az ember egy kigyót melenget, előbb vagy utóbb azonosul a kígyóval. Szemét között, maga is szemétté válik.

Mondjuk az állítással nem értek egyet, sőt, ha nem a hátam mögött mondta volna, még mereven el is utasítanám, a szemébe. De mivel ez igencsak a látókörömön kívül zajlott, így erre nincs lehetőségem. Magamban elmorgok az ilyeneken.

Bár, nem is értem, hog mit húzom fel magam rajta. Gerinctelen,erkölcstelen világban, mint várjon az ember a másiktól. ::)

Az az egy viszont igen nagy nevetésre késztet, hogy mennyi minden derül ki azokról a dolgokról, vagy éppen mennyi minden mondat jut vissza, amik az ember háta mögött hangoznak el, vagy éppen ott történek, ha már nem tagja egy közösségnek, mint mikor még ott van.

Én mindenkit utálok. Aki szeretné szemtől szemben "hallani", nyugodtan megkershet, nem kenyerem, hogy nevükön nevezzem ily formán az embereket.

Nah jó, vannak kivételek, de azokkal a mai napig beszélek, szóval ők tudják, hogy őket nem. A többit viszont igen, és áldom az eszem,hogy meghoztam az akkor igencsak nehéz, ma már ésszerűnek tűnő remek döntést.

Egyedül am ajd két évet sajnálom, amit a szabadidőmből áldoztam. hallgatnom kellett volna a sok okos emberre, aki azt mondta, hogy hagyjak már fel vele. De, hát mindig is a magam kárán tanultam meg a dolgokat, és így jól belevésődtek az emlékezetembe.


És a kommentek, hogy ne szóljon senki sem...
SZECS 2009.04.07. 18:08:24

Szerintem ez egy igazán hülye felfogás. Egyáltalán ne sajnáld azt a két évet, főleg azért mert sok embert megismertél és bármennyire is megkaptad a magadét tanultál tőlük, és felkészítettek már pár annál is durvább emberi lényre.
Ráadásul szerintem nem volt ezt akkora nagy szenvedés, és igaz így éltél társasági életet, de legalább jól szórakoztál, igazán gyerek lehettél ismét, olyan dolgokat élhettél meg, amiről nem is gondoltál volna, olyan dolgokat tettél ami boldogságot okozott neked, és bár nem olyan volt az elválás ahogy szeretted volna, vagy nem is akartad sosem, de fel kell ismerned annak az időnek is a szépségét, mert ha felesleges időtöltés lett volna, akkor nem tettél volna olyasmiket, amiket megtettél csak hogy másoknak jó legyen.

Rabbot 2009.04.08. 10:56:01
Tudod, sokat gondolkodtam azon, hogy írjak-e egyáltalán, de azt gondolom, hogy fontos lehet a tisztán látás miatt.

Igen tartom magamat ahhoz, itt a szemedbe mondva is, hogy többet ártottál a közösségnek, különösen a Levitának a hozzáállásoddal, mint használtál. Ezt a véleményemet szívfájdalom nélkül leírtam volna neked a BK keretein belül is, de jómagam töröltem a regisztrációdat, így erre már nem volt lehetőségem.

Szóval, hogy ha legközelebb is a prefektusaim úgy gondolják, hogy szócsövemmé válnak, akkor szólj rájuk, hogy beszélgetésünkből ne csak az álláspontodat igazoló zaftos részleteket továbbítsák, hanem minimálisan törekedjenek az objektivitásra.

Szóval visszakanyarodva rád, merthogy ugye az a nagy kérdés, hogy távozásod óta, miért alakult ki bennem ez a vélemény. Pofon egyszerű: beléptem a Levitába és Vera uradalmának a nyomait láttam. Azt láttam, hogy az egész rendszer egyetlen dologról szól, vannak a főnökök, meg vannak a többiek. És tippelhetsz, hogy kiknek a hozzáállása alapján esett le ez két nap alatt...

Nézd nálam nem divat az a mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek is stílus, mert ez bejött Sztálinnak meg Rákosinak, de nekem nem. Nem zavar a diktatúra, amíg a józan ész vezérli, és nem egy ember személyes igényeinek kiszolgálása, és tudod, már bocsánat, de egy diplomás pedagógustól ennél azért többet vártam volna.

Szóval mi lett ennek az eredménye? Az hogy a prefektusok a Levitában teljesen elvannak tévedve azt illetően, hogy egy közösséget hogyan kell vezetni. Totálisan csak a személyes szempontok vezérlik őket, és fel sem merül bennük az objektivitásra való törekvés igénye. És tudod, ez elég egyértelműen a te számládra írható.

Ezután pedig csak ismételni tudom magam: igen, sajnos nagyon sokat ártottál a közösségnek emiatt. Nem mondom, hogy ezt előre megfontolt tudatossággal tetted, mert ezt nem feltételezem, de a józan ész hiányzott a jelenlétedből, ez ma már bizonyos.

Green eyed witch 2009.04.08. 15:42:21
Örülök, hogy ezt így leírtad (így némileg igazoltad a rólad kialakított képem, és legalább ebben nem csalódtam), bár, még mindig nem értek ezzel egyet.
Nem érzem azt, hogy valami egyeduralmi rendszert építettem volna ki, akár tudatosan, akár nem.
Azt sem érzem, hogy ezzel tönkretettem volna valamit. Mert ha folyamatosan nézed, és folyamatosan ott vagy, esetleg visszaolvasgatsz, akkor nem hiszem, hogy élesen ezt mondanád. Nem mondom, hogy az ember nem hibázik, mert gyarló, igen megesik. Velem is megesett, van olyan, amit másként csinálnék.
Az, hogy kinek milyen a hozzáállása a munkához, vagy éppen milyen a mentalitása, az rajta múlik, nem rajtam.
Amíg lehetett, megpróbáltam odatenni, ahogyan kell, az, hogy elmentem, és utána kicsit szétesett az egész, azt a rovásomra írhatod. Mást nem.

De köszi az egyenességet. Bár, azt sajnálom, hogy így kellett megbeszélni... már ha ez annak mondható.


Dopping Maca:P 2009.04.09. 19:37:20
Tényleg ne sajnáld a két évet, és inkább a jókra gondolj amik ott történtek Veled, mint pl: Szöszi :D...

És lehet hogy inkább a mostani prefik körmére kellene rákoppintani, és nem egy olyan emebrt hibáztatni, aki már nincs ott, mert elüldözték onnan...

És a konklúzió, főleg rabbotnak... bekaphatod, én nagyot csalódtam benned, mint emberben, mert kiálltam melletted, és egy szép nagy hátbatámadást kaptam, meg azt is, hogy fölöslegesen állok ki melletted
... aztán összes bekaphatja, aki csak a hátam mögött tudott beszélni.. érdekes ezek a tulajdonságaim, csak bk-n jöttek elő, azoknál, akiknek szúrtam a szemét.. nem érzem magam hazugnak, akit tuáltam, tudta, hogy utáltam, akit szerettem azt is tudta... nem gondolom, hogy olyan ember lennék, aki diktatóriukusan uralkodik... ez bebizonyosodott mostanság. nincsenek olyan problémák, amik ott felmerültek. Érdekes... pedig ugyanaz vagyok, ugyanazzal a mentalitással.
Mégis Iv tagnak akartál nem hagytál elmenni... akkor ezek szerint minden képmutatás.. de szerencsére nem vagyok, és jobb is úgy, nekem főleg, nektek meg... nem érdekel. Mindenkinek megvan a maga keresztje, azon gondolkodjanak inkább, mielőtt a pletykás szájukra vesznek.(2009.09.03.)

post signature

This entry was posted at 4/07/2009 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 szövegelő

Megjegyzés küldése