Helyzet van ...  

Posted by Verocs in

Szóóóval, már nincs egy hónap hátra, és megint a Tánc Világnapja. Kicsit várom is, de jobban örülnék neki, ha lenne még idő gyakorolni, hiszen az új táncon rengeteg finomítani való van. RÁszoktam az ujjaimmal való táncolásra (munkahelyen), a vállmozgatásokra (buszon), azért néha egy kis taposós ritmus verés is belefér (buszmegállóban). SZóval, szinte minden alkalmat használo, hogy gyakoroljak. Egyrészt, mert ezt a stílust még nem igen ismerem, nem is nagyon táncoltam, épp csak videókat láttam erről. Szóval, azért így kicsit nehéz, de anyu azt mondta, hogy nagyon ütős lesz.

Hát, remélem igazat mondott anyu.

Azon filózgattam, hogy mi lenne, ha nem táncolnék. Minden bizonnyal, a feszültséget, és sok egyéb dolgot máshogyan adnám ki, és valószínűleg futni járnék, hogy ne hízzak el annyira. De azon is filóztam, hogy ilyen úgysem lenne, hiszen 6 éves korom óta táncolok, igaz, nem ezt a stílust. persze, azért sok szerencse és véletlen (amiben nem hiszek) kellett ahhoz, hogy én a hastánccal kezdjek "ki". Eddig még ő van felül, de hamarosan én leszek a jobb. :D

Ha nem hastáncolnék, mindenb izonnyal a hip hopért lennék oda. Imádom azt a táncot. Erotikus, akrobatikus, lobbanékony, fantasztikus. :) Szeretem az olyan filmeket is, amikben hip hop táncook vannak.

Most éppen erre a táncira vagyok rákattanva. És azt az egyet sajnálom, hogy én ilyet sosem tanultam. Talán majd egyszer, vagy csak marad a tévé előtt.

Jah, és van egy küldetésem, amit valahogy, valamilyen úton módon véghez kell vinnem. LSzM kapott rázós cuccot, és hát azt meg is kell szólaltatnia, szóval, majd ha jön, én úgy elkapom, a magam jó kis szigorával, és megtanítom jól megrezegtetni a kendőt. :P :D

post signature

This entry was posted at 3/20/2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 szövegelő

Megjegyzés küldése