???  

Posted by Verocs in

Nem tudom...

Az a gond, hogy túl sokat pörög az agyam. Ami persze nem baj normális esetben, csak néha jó lenne, ha kicsit kikapcsolna. De tényleg. ma is, dolgozom, és közben pörög és pörög az agyam, de akkor sem tudom...

Zenét hallgatok... és azt hiszem úgy találó, egy kis türelem...csak mostanság olyan fogyóban van. Az emberek iránt, az élet iránt, munka ésatöbbi... nem tudom, nem vagyok, én nem az vagyok, nem ilyen ember vagyok.

Vannak vágyaim, van akaratom, van olyan amit szeretnék, csak néha nehéz kimondani azokat a dolgokat, amiket úgy igazán szeretnénk, amik ott legbelül vannak, megbújva, és néha igaz ki akarnak törni. Mert az ember néha legátolja saját magát, falat épít maga köré, nem enged be oda a saját kis világába senki sem, mert ott nem bánthatják, és elvan azokkal az álomképekkel, amikbe olykor- vagy éppen gyakrabban elringatja magát.

Nehéz megmondani, hogy boldog vagyok-e, de az szeretnék lenni. valahol az is vagyok. valam azzá tesz, valami meg teljesen lerombolja. Nem tudom... utálom ám ezt a szót... utálok nem tudni valamit.

De valahol az volt, hogy az ember igazán sosem lehet boldog, vagy ha az is, akkor tartósan nem lehet az. nem tudom... csak azt tudom, hogy jön az a déja vu, és tudja az ember, hogy lépnie kell, saját magának kell tennie azért, hogy boldog legyen, de aztán inkább úgy dönt, hogy mégsem, mert az a biztos, ami van, és a bizonytalan sosem jó. És inkább marad a kis sötét szobájában, és képzeleg szépeket, nagyon szépeket.

post signature

This entry was posted at 2/25/2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 szövegelő

Megjegyzés küldése