Olvastam...  

Posted by Verocs in ,

A nem túl sok szabadidőmet most olvasással töltöttem. Még Attilát is elhanyagoltam, csak hogy befejezhessem a könyvet. Ami nálam ugyebár nagyon ritka, mert utálok olvasni. És hát amúgy sem szoktam elhanyagolni.

Szóval, névnapomra megkaptam a könyvet. Nem volt nehéz kitalálnom, hogy mit kérjek a munkatársaimtól. Cserébe készítettem tiramisut. Nekik ízlett a süti, én meg tök örültem a könyvnek. Mellé kaptam egy álomfogót is. Jól néz ki nagyon, bár első éjszaka eléggé tartottam a sok felettem himbálódzó tolltól, de most már egészen jól megszoktam.

Két estémbe és egy icipici délelőttömbe telt kiolvasnom a könyvet. Utálok olvasni, hozzáteszem, bár, ilyenkor a saját fantáziám olyannyira szabadjára engedhetem, hogy néha saját magam is meglepődök. és mint lenni szokott, a könyv sokkal jobb, mint a film. Most már annyira nem is tud érdekelni a film, mert annyira más. :) Azt nem mondhatnám, hogy olyannyira a hatása alatt lettem, mint olyan sokan a környezetemben, de azért van már háttérkép, meg film könyv, és most a zenét keresem. xd

persze, nekem is vonzó a férfi, aki kinyitja a nő előtt a kocsiajtót, előre engedi, lesegíti a kabátját, és olyan gyönyörűen tud bókolni. De kinek nem? Én is nőből vagyok xd Mondjuk az bizti, hogy elolvasom mégegyszer, olyankor sokkal jobban oda tudok figyelni a részletekre. De, azt be kell vallanom, hogy kicsit belekönnyeztem (fene az ekkora nagy érzelgős lelkivilágomat)amikor ott voltak a kórházba. Az édes rész volt.

És várom a következő részt is, de sajna akkor se szülinap, se névnap, se semmi, magamnak kell megvenni xd

Mondjuk, abban biztos vagyok, hogy nem srácok tömkeleg fog a következő részért ácsingózni a boltban, vagy a moziban. Amúgy, azon filóztam, hogy egy ilyet csak egy nő írhat. Ilyen pasi nincsen, aki ennyire lovag, ennyire szerelmes, és ennyire tökéletes. (Mert hát hiába vámpír, az annyira elenyészik már ezen tulajdonságai mellett.)De tényleg, annyira már nem tartja a fejében az ember vámpír mivoltát, mikor drukkol a kiscsajnak, hogy végre sikerüljön neki, és had legyen boldog egy "tökéletes" hapsival.


Lényeg a lényeg, hogy ez a film is besorakozott a kedvencek közé, bár nem előzte meg a Sex and the city-it és a Harry Pottert. kellemes, szerelmes, romantikus, vágyódást keltő tiniregény. :)

post signature

This entry was posted at 1/25/2009 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 szövegelő

Megjegyzés küldése