Nemistudomitmondhatnék  

Posted by Verocs in

Még csak hétfő van, és már hulla vagyok. És nyúzott is, és egyébként is... -hiszti és toporzékolás-. De most komolyan, kicsit kiakadtam ma, egy hülye kávéfőzés miatt zsaroltak meg csúnyán. Én meg mondtam, hogy pont nem érdekel a kávé, és igazgató néninek is szívesen megmondom, hogy ha most abbahagyom, amit csinálok, két órás munkát kezdhetek elölről. És egy szép mosoly, és egy szevaaaasz, pápá. És folyt. köv. munka.

Amúgy már annyira nem érdekel, mert úgyis felmondok. Április 30-án már nem akarok ott lenni. Szép volt jó volt, de az idegeim épségének megőrzése érdekében, míg az a vezetés van, nem akarok ott lenni. Szóóóval nyúúú.

Amúgy nem is tudom mit szeretnék. Vagyis tudom, csak nem tudom, hogy más is úgy szeretné-e, ahogyan én. vagy mi van már?

Nah most nem adom meg az örömöt az agyamnak, hogy hülyeségeken filozofáljak, és különben is. csaaaak elbizonytalanodtam kicsit úgy mindenben. túl fáradt vagyok, és túlságosan elszállt az önbizalmam is, és építenem kéne már. ::)

post signature

This entry was posted at 1/12/2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 szövegelő

Megjegyzés küldése