December...  

Posted by Verocs in ,

Sok kedvem nem volt mostanság írni. Mondjuk, azért idővel sem álltam olyan remekül, hogy csak úgy firkantsak egy lazát. És már itt is a december. Mondjuk, az az igazi karácsonyi hangulatom nincsen meg, vagyis csak néha. Akkor elkap az izé, aztán meg semmi. Még azt sem tudom, hogy hogyan alakul a karácsony.

A tánccsoportom karácsony előtti rendezvényen lép fel először. Nagy valószínűséggel pont akkor, mikor lesz a karácsonyi bál. Szar helyzet... most vagy a bálra nem megyek, és fogom a tánccsoport kezét, és akkor az ott várok orrolnak meg rám. Vagy elmegyek a bálra, és otthagyom a tánccsoportot, hiszen nagyon már, és akkor ők fognak megharagudni. Patt helyzet, nah ilyenkor kéne valami salamoni döntés.

Mondjuk eddig azon az állásponton vagyok, hogy mivel anyu segített megcsinálni a koreográfiát, így majd ő lesz a dublőröm, és beugrik helyettem, persze, csak ha nem vizsgázik. Bár, a mostani szerencsétlenségsorozatnak köszönhetően, nem tudom mire apelláljak.

Nyúúúúú nem tudom mi tévő legyek...

post signature

This entry was posted at 12/03/2008 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 szövegelő

Megjegyzés küldése