A köbön... csak álcázza magát 13-a  

Posted by Verocs in

Huh, ma nagyon rosszul keltem. de nem szeretek rosszul ébredni, mert az egész napom olyankor megpecsételődik. ::)Kezdve ott, hogy az ébresztő 5:20kor volt... már ezt rossz hallani... aztán kinézek az ablakon, zuhog az eső. Persze pont akkor, mikor nekem busszal kell mennem. Nem ám, előtte egy nappal, vagy utána többel, pont az nap, had ázzak széjjel már kora reggel.

Kitettem balos lábam az ágyból.... fasza, elsőnek be is vertem, ezzel együtt a kávé, rám borult. Mert ugyebár a reggeli ébresztő kávét az ágyban jó meginni.

Aztán nagy nehezen, a szokásos reggeli rituálé szerint, kiválasztottam mit vegyek fel.. esernyő nincsen meg, miért is lenne, mikor szükség van rá, ha nincsen, akkor van ám vagy 6 darab... de sietni kellett, így esernyő nem kell, majd jól jön egy sapi, és a csuklya... a csúszós úton, majdnem elvágódtam, meg is húztam a combom a nagy egyensúlyozásban.

Aztán végülis jött a busz... persze, egy busz nem visz el dolgozni, mindjárt kettő kell belőle. Átszállok, megállok az 56os, vagy 65ös út szélén. Sosem tudom megjegyezni a számát. Szóval várom a másik buszt, és mikor azt hiszem, hogy jön, előbbre lépek, de minek is... jól lefröcskölte a lábam vizzel. nah elkapott a méreg, az új nacim tiszta kosz, és sár. kicsit megmondtam a magamét, hogy hova menjen ezek után.. de persze nem halhatta a sofőr, mert szabdalt tovább.

ztán jött az én buszom, és beértem dolgozni. ::) azt már nem is részletezem, mik voltak ott... de nem leányálom, és ami elromolhat elromlik, és ami összejön, összejött.

Azt hiszem rámfér egy jó kibőgés... vagy nem is tudom mi, de a hangulatfaktor a béka feneke alatt, még a zene sem vidít fel, és táncolni sincsen kedvem.

És most meg még msn is jó felrántottam magam. Utálom a ragacsokat ::)


Nem is tudom mihez lenne kedvem... csak feküdni... bújni, és csak úgy élvezni, hogy valaki végigsimítja az arcom...

post signature

This entry was posted at 10/17/2008 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 szövegelő

Megjegyzés küldése