Sapristi az életbe!  

Posted by Verocs in

Az elmúlt két hónap történései azt hiszem kicsit kicsinálták az idegrendszerem. Vagyis, még ép, már hogyne lenne az, hiszen nem kerültem be a rehabba, és még tudok nevetni, nagy gond nem lehet, csak hát a nem nevetős napok kicsit már nagyobb számban vannak jelen, mint a nevetősek.

Bár, erősnek érzem magam, már hogyne, hiszen egy Dávid veszett el bennem, hiszen, ami lehet, legyen az fizikai, lelki, anyagi, szellemi, az most úgy elkapott ebben a kurva másfél hónapban. De mindegyik kibaszott pofon után azzal áltattam magam, hogy majd jön a hullámhegy a völgy után. De hát rohadtul várat magára, és nem tudom merre illegeti még mindig magát, de már kurvára ideérhetne.

Persze, ez a nyár sem olyan, amilyennek szerettem volna, hisz vagy táncoltam, vagy dolgoztam. Mégis úgy érzem, sok értelme nem volt. Az embernek nincsen ideje feltöltődni, ááá kurvára nem csak ideje, de lehetősége sincsen. De tartja az ember magát, mert hát nah... muszáj, nem szabad. Mert vannak azok a gonoszok, akik szeretnek az éppen kicsit nem túl ép lelkivilágú, vagy eszű emberekbe belerúgni, és hát azt nem hagyhatom. És hát ki érdekel, hogy ma szarul vagyok, hát majd holnap jobban leszek... és telnek múlnak a napok. vagy sírok vagy nevetek, de hát ez a kurvaélet rendje, nem?

De most annyira elszakadt a cérna, hogy lassan nem fogok magamra ismerni. De leszarom ki mit gondol. Igen, egy érzékeny "halak" vagyok. És? ki a faszt érdekel? Eddig sem érdekelt túl sok mindenkit a rohadt lelkivilágom. Sőt, lassan már engem sem érdekel, mindig csak a gond van vele. lelketlen akarok lenni. Nyúúúúú....

És mi a legrosszabb? Hát mikor elveszítesz olyan embert, aki közel áll hozzád, de ezt még lehet tetőzni azzal, mikor dühből a másikba gyalogoltok, egy kurva nagy birodalmi lépegetővel tiporjátok a másikat a földbe. hajrá rohadt nagy verseny, ki tudja jobban megbántani a másikat. Megőrültem, én ekkora fasz nem szoktam lenni. most meg... mutogatni kéne az utókornak egy

Az, amikor a fájdalom, amit a lelkedben kéne érezni, már-már fizikai. Kurva szar. de már annyira szar, hogy nem is tud érdekelni, bárcsak sosem mondtam volna ki azt a kibaszott mondatot. azt hiszem némának kéne lennem, meg levágnom az ujjaim, hogy még leírni se tudjam. mert én fasz, meggondolatlanul mondom ki azt, amit érzek, vagy gondolok.

Legszívesebben most fognám az összes porfogó szar kütyüt a polcomról, és egyenként vágnám azokat a falhoz, csak úgy mert kurva jól esne, de hát az én elvetemült szívem, meg az emlékeim, ...maradnak a helyükön...és azért a szobám falát is sajnálom. kelll egy boxzsák..... áááááááááááááááááááá *fut a haját tépve*

huh, sorry, ez kellett, és ez jól esett...

post signature

This entry was posted at 8/20/2008 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 szövegelő

Megjegyzés küldése