Kitüntetés  

Posted by Verocs in

Jajám,kaptam én is Drága Angeltől. Alexa majd felébredt örömömben. Először is, köszönöm szépen Angelnek, hogy jónak talált, másodszor, hogy hiányzom neki az IVből. Ez egy külön fejezet lesz. ;)

Tehát!

A cím szép, és megtisztelő, viszont, vannak feladatok, melyeket ezzel el kell látni. :) Nem megterhelő, teljesíthető. :)

A továbbadományozás szabályai:


1. Helyezzük ki a kitüntetésképp kapott logót a blogban.
2. Nevezzük meg saját blogunkban az adományozót.
3. Díjazzunk 5 eddig még a címre nem jelölt blogírót.
4. Hagyjunk üzenetet a kiválasztott blogokban.Tehát, az én 5 jelöltem a következő:

Elsőnek, Farkasomat jelölném, aki igaz nem régóta kezdett el így blogolgatni, de nagyon tetszik amiket ír, és a desing, egyszerűen mesés.

Másdik helyre, Legra béjbi kerül, hiszen mindig is nagyon tetszett, amiket ír, és még most is tetszik, és tudom, hogy remek dolgokat fogok még tőle olvasni.

Harmadik helyen... nos itt akadtam el, mert mindenki akinek adtam volna, már le van foglalva. Sajna... akinek meg adnék, mostanság semmit sem látok a blogján. :( Így jártam Teverusszal, akinek annyira szívesen adnám ezt a címet, de sehol. Úgyhogy megkapja Vámpírom, aki mostanság keveset írt, ráis kell szólnom xd .

Negyedik helyezettem egy kis l'escargot, azaz Joanne, akinek utolsó bejegyzésén meghatódtam. Igaz, a régebbi kinézete jobban tetszett, de a bejegyzései a mai napig szerintem remekek.

Ötödik helyezettem, egy lány, hm.. viszonyunk érdekes, enyhén szólva, viszont meg kell hagyni, tetszik amiket ír. Igen, elismerem, tetszik. Feljegyezni! :D Szóval, ötödik helyre, Nikit teszem, írásai miatt.

Nos, akkor ennyi is lenne. :)

post signature

This entry was posted at 8/16/2008 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 szövegelő

Megjegyzés küldése