Forgalmi jelentés... - múlt, nah meg a fránya jövő  

Posted by Verocs in , , , , ,

Nos, tényleg zajlik az élet rendesen, bár mintha most hétvégén megállt volna, legalábbis itthon. Attila elment a messzeségbe némi agytágításra. Azért nem szeretem ám, amikor ilyen sokáig nincsen itthon. Bár, ha jól tágult az agya, és jól futkározott, akkor minden bizonnyal számára ez jó befektetés.

Nálam leginkább a munka dominál, azt hiszem visszaveszem tőle a munka hőse emblémát, mert ez a hét... nagyon sokat kellett dolgozni, és ha nem bent akarok túlórázni, akkor bizony hazahozom azt a fránya melót. Képet bizgerálok, vagy éppen szabályzatot bújok. Nem is tudom, hogy mi értelme van, hiszen túlóra, csúsztatás nincsen, leginkább csak az ember a mai világban meg akarja tartani a munkahelyét.

Hát igen... nem lehet kiszámítani már semmit sem. Anyu elmegy munkaértekezletre, erre, közlik vele, hogy nincsen munkahelye, mert Tolna megyében nem ők csinálják már a művészeti oktatást, hanem másik iskola. Szegény anyum... 29 évi aktív, és folyamatos munka után, most kell megtudnia, hogy milyen munkanélkülinek lenni. Bár, én már 22 évesen megtudtam, nem jobb.

Ilyenkor, azért elég nagyot tudok csalódni a nagybetűsben. De hát evvan, túl kell lépni rajta, majd holnapután lesz jobb is.

Azt hiszem mostanság nem fogok pihengetni, hiszen kezdődik a még nagyobb ipari évvégi munka, így nem kell félnem, hogy a maradék négy nap szabimat (mert hát közalkalmazotti fiatal alkalmazott, gazdálkodjon csak 20 napból, amit külön igazságtalannak tartok, mert hát nagyon kevés az ::) ), szóval a maradék 4 nap szabit, majd mikor veszem ki. Talán majd október vagy november.

Szeptember... druva egy hónap, vissza kell rázódni mindenbe. 9-én kezdődik a sulim, májusban záróvizsga. Aztán még egy tánccsoport indul Tamásiban, így a Regölyi, meg Hőgyészi mellett, lesz még egy csoport, mire nagy gondot kell fordítani. Zenék, meg koreográfia, és izomláz. :) De nem baj, szeretem is csinálni, nah meg a plusz pénz is kell.

És 13-a. a fesztivált, amitől már egy hónapja cidrizek. Bár, nagyon ütős koreográfiát raktam össze szerintem, nah meg anyu szerint is. Szóval, 6 perc folyamat risza, és rázás, majd a 7. percben oxigén palack. De azért nagyon bennem van az akarás, meg hogy megmutatom én az ozorai elsőknek, hogy jobb vagyok. Jővőre meg azt is meg kell nyerni. :)

Közben készülünk a minősítőre is, ami novemberben lesz Pesten, és jó lenne egy szép arany minősítés. :) De arra inkább csak gyakorolni kell, mertmár jól kitalált, sokszor eltáncolt koreográfiát viszünk, nem kell oda egyetlen egy hibácska sem.


Aztán, hogy ne érjen véget a sok dolog, lassan le kell kezdenem a tánc világnapját szervezni. Nem akarok mégegyszer olyan fejfájásokat, ami tavaly volt, így anyun kívül, senkinek nem hagyok beleszólást. Különben is én szervezem, az én szavam a szent, akinek nem tetszik, nem kell jönnie. Nem egy tánccsoport van Tolna megyében, és mivel a tavalyi elég jól sikerült, elég messziről is eljöttek rá tánchoz értő emberkék, minden bizonnyal, azért nem fogják ezeket megkockáztatni, ha meg igen, az ő gondjuk.

Most megint úgy vagyok, hogy a tánc inkább kötelező, és muszáj, minthogy kikapcsolja a fejem. Azt a fórumon tudom. Bár, nem tudom így mennyi időm marad játszani. És igen, sokak megjegyzésére visszamentem az IV-be, és sokaknak ez nem is tetszett, de hát tegyen egy szívességet. Nekem hiányzott, és ha már Lucy nem is tudott visszajönni, Veron attól még tud segíteni, mert akármennyire hihetetlen vannak olyan emberek, köztük én is annak tartom magam, akik szeretik ezt csinálni szenvedéllyel, és szívükön viselik a dolgokat. És szerettem is csinálni, és nem jó az a hiányérzet, amit egy ideig éreztem, és mivel azok az elfoglaltságok, ami miatt felmondtam, megszűntek, miért ne, és különben is. Tök jól esett nekem Angyalom megjegyzése(i), meg Rabottal való rövidke beszélgetés a táborban. Szóval, kérem a beszólókat, hogy hagyják, felesleges, és gusztustalan dolog, ez csakis az én döntésem. :) PONT.

Ezt a szeptembert, meg túl kell élni, és azt hiszem volt már nehezebb időszakom is, azon is túlestem. Nem lehet mindig egyenes az élet. :)

Szóval, ha esetleg lustiztam is most augusztusban, és ki is bulizgattam magam, most ennek kicsit vége szaakd. De, az a druva, hogy azért örülök ám, mert szeretem mikor zajlik az élet, meg sok dolog van. Igen, miss hystéria, a kis mazochista. Majd legfeljebb párszor nyúzok, vagy kikattanok, de akkor is várom már a sulit is, és a megmérettetéseket.

post signature

This entry was posted at 8/31/2008 and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 szövegelő

Megjegyzés küldése