Cell Tangó  

Posted by Verocs in ,


Pukk! Hat! Nyissz! Ah-Ah! Ciceró! Lipschitz! Pukk! Hat! Nyissz! Ah-Ah! Ciceró! Lipschitz! Pukk! Hat! Nyissz! Ah-Ah! Ciceró! Lipschitz! Pukk! Hat! Nyissz! Ah-Ah! Ciceró! Lipschitz!

Letépett ő egy szál rózsát! Csak kézbe vette és félre tette, De a rózsa szúrt és ő rosszul járt! Pukk! Hat! Nyissz! Ah-Ah! Ciceró! Lipschitz!

Liz: Tudod amikor valaki a kis szokásaival a sirba visz mint Burni Burni szerette a rágogumit, de nem rágni PUKKASZTANI! Egyik nap megyek haza totálisan sik ideg vagyok és elvárnék egy kis együttérzést. Bemegyek, fekszik az ágyon ér rágózik. Mit rágózik? Pukkaszt. Mire én: - Ha még egyszer pukkasztasz... És pukkasztott. Na, akkor én levettem a puskát a falról, És leadtam neki két figyelmeztető lövést… Egyenesen a fejébe!

Úgy kellett neki! Úgy kellett neki! Letépett ő egy szál rózsát! Csak kézbe vette és félre tette, De a rózsa szúrt és ő rosszul járt!

Annie: K.B két éve megismertem asaciel Youngot Salt Lace Cityböl Azt mondta, hogy nőtlen, így hát rögtön egymásba szerettünk. Jaj, nagyon szépen éltünk. Ő reggel elment, este hazajött én töltöttem neki egy pohár italt És aztán megvacsoráztunk. Olyan volt az életünk, Mint két és fél szoba mennyország! És akkor megtudtam: Nőtlen? Egy frászt!Hat felesége is volt. Mormon volt a lelkem... Aznap este is… Hazajött, én töltöttem neki egy pohár italt, mint rendesen… Csak hogy, vannak olyan pasik akik nem bírják az arzént!

Úgy kellett neki! Úgy kellett neki! Letépett ő egy szál rózsát Élőben nulla, így vérbe fúlva Hogy csúnya hulla, így most már jó!

June: Szóval! Állok a konyhában, és éppen tálalom a csirkét vacsira. Ahogy az egy rendes háziasszonyhoz illik. Amikor beront a férjem. Egy merő féltékenységi rohamban. “Dugsz a tejesemberrel!” Ezt ordítja... "Dugsz a tejesemberrel!" És aztán, beleszaladt a késembe! Beleszaladt a késembe vagy tízszer!

Csak kézbe vette és félre tette, De a rózsa szúrt és Ő rosszul járt!

Hunyák: Mit keresek, én itt? Azt mondják, hogy a híres Lakem le fogta, a férjemet én meg lecsaptam a fejét. De nem igaz, én ártatlan vagyok. Nem tudom, miért mondja Uncle Sam, hogy én tettem. Próbáltam a rendőrségen megmagyarázni, de nem értettek meg...

June: Te tetted? Hunyák: Uh uh! Én nem bűnös! Úgy kellet néki, úgy kellett néki! Letépett ő egy szál rózsát! Csak kézbe vette és félre tette! A rózsa szúrt és ő rosszul járt!

Velma: Húgommal Veronicával volt egy jó kis lokál számunk. És a férjem, Charlie is velünk turnézott! A számnak az volt a vége, hogy meg csináltunk húsz ugrást, Rettentő gyorsan. Cigánykerék, flip-flap, szaltó, dupla szaltó! Szóval így, egyiket a másik után! Azon a bizonyos éjszakán éppen Ciceró hotelben voltunk. Hárman üldögéltünk a szálloda-szobában. Kicsit piáltunk, hülyéskedtünk, meg minden. Aztán elfogyott a jég. Mire én lementem, hogy hozzak. Visszamegyek, kinyitom az ajtót, hát mit látok: Charliet meg Veronicát, amint épp egy új számot gyakorolnak: A 17-es póz. Franciaspárga! Esküszöm, hogy sokkot kaptam! Tisztára fekete lett előttem a világ! Semmire sem emlékszem! Csak amikor már a vért mostam le a kezemről… Akkor döbbentem rá: “Te jó isten! Ezek meghaltak!”

Úgy kellett nekik! Úgy kellett nekik! Letéptek ők egy szál rózsát! Élőben nulla, így vérbe fúlva Két csúnya hulla, így most már jó! Úgy kellett nekik! Úgy kellett nekik! Úgy kellett neki! Úgy kellett neki! Letéptek ők egy szál rózsát! Sok sanda férfi oly rosszul járt! Élőben nulla, így vérbe fúlva Így lett a tangó, egy cella tangó! Két csúnya hulla, így most már jó Még vár a smasszer a kulcslyuknál!

Mona: Úgy szerettem Ali Lipshitzet, hogy arra nincs is szó! Igazi művész volt, érzékeny, finom ember… Egy festő! De lelki zavarokkal küzdött szegény! Folyton kereste önmagát! Minden este el is ment, hogy megkeresse önmagát, De nem önmagát találta meg. Hanem Jennyt, Maryt, Junyt… meg Thomast. Úgy is mondhatnánk, hogy művészi nézeteink különböztek. Egyik reggel is épp ezen… vitatkoztunk. Ő borotválkozott, én közbevágtam! A rohadék! A rohadék!

Úgy kellett neki! Úgy kellett neki! Sok sanda férfi oly rosszul járt Így lett a tangó, egy cella tangó Még vár a smasszer a kulcslyuknál Úgy kellett neki! Úgy kellett neki! Sok sanda férfi oly rosszul járt Ő lett a vesztes, a sírkeresztes! Fekete földben egy árok vár!

post signature

This entry was posted at 8/22/2008 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 szövegelő

Megjegyzés küldése