Tánc az életem még minidg  

Posted by Verocs in

Nah jó, először igen, aztán mégsem. Szóval, egy második hely nem veszi el annyira a kedvem, hogy felégessek mindent, amit eddig elértem. Szóval, most megy a készülés. Megint. Hova is? két hét múlva lesz megint egy fellépés. koreográfiában, plusz szóló. Már nem tudok izgulni. majd ha ott leszek. Persze, ezt is két héttel előtte kell megtudni, de sebaj, majd imprózok kicsit, az úgyis néha jobban megy mint a koreográfia.

Szóval az új zene... jajj 4 napja mást nem is hallgatok, mint ezt. Annyira jó. Olyan szenvedélyes, mégis mosolyt csal az arcra. Fiatalos, meg dinamikus is. Imrónak jó lesz. De erre kell csinálni egy táncot. nagyon oda lettem ezért a zenéért.

Szóval, most megy megint a tánci tízezerrel. csak azt nem tudom, hogy az időmbe hova fér be, hogy azért ki is tudjak kicsit kapcsolni. Mert imádom, meg néha ha csak úgy mocorgok, és riszálok, akkor nagyon jól kikapcsolni, de ha már van valami cél, akkor inkább munka, mint mozgolódás, és akkor nem lehet kikapcsolni, hanem figyelni kell, és csinálni, úgy ahogy az a gondolataimban megjelent.

Az első tánccsoportomnak erre csinálom majd a koreográfiát. :D

szóval két hét múlva megint van egy tét. Már kezdem szokni a gondolatot.

Aztán, ott van siófok. Vészesen közeledik az idő. Szeptember 20. 7 perces szóló. Hihetetlen. Annyira örülök neki. Olyan elismerés féle. És jajj... most ez lesz a doppingom. És különben is, jövőre első leszek. :D

post signature

This entry was posted at 7/15/2008 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 szövegelő

Megjegyzés küldése