Helyzetjelentés  

Posted by Verocs in , ,

Hát, sokan mondták már, hogy az éremnek van két oldala. Vagy én vagyok naiv, vagy ennyire hülye, hogy mindig csak az egyik oldalát látom. Nah mindegy is, már rájöttem, hogy hülyeségeken nem érdemes belelkiznem, legalább szomorúságomat utálatba folythatom. Bár, kevés emberrel szemben tudom ezt gyakorolni, de azokat teljes mértékig egyformán utálom. Csúszómászó kígyók... pffff....


Nah jó, nem is tudom hogy jön ez ide, de jól esett. Kész.

Egyedül vagyok. Ő elhagyott... nah nem úgy, csak épp elreppent a grand Angliába, és még 7 nap, akkor hazareppen. Hát, hiába örül az ember a szabadságnak, nah de abból is egy idő után már elég.

Megyek lánybúcsúra szombaton. Úgy igazából, nem is tudom mikor kapcsoltam ki magamat. Hát, már nagyon várom, bár nem vagyok az a típus, aki sikoltozó lányokkal együtt tud sikítani, nah meg amúgy is, én csak a csajaimmal szoktam együtt bulizni. Tuti kicsit fura lesz, de majd megszokom. De hála az égnek, meg a jó szememnek, és a hatalmas leárazásoknak, megvan a rucim a lánybúcsúra is, meg az esküvőre is. Bár így is elköltöttem amit összetáncoltam, de megérte, mert annyiraaaa jól néz ki. Már csak a cipellő hiányzik, és mehetek is. Imádok vásárolni, ez van.Nőből vagyok, vagy mifene. Táncolok is.

Jaaaa, tegnap megnéztem a szent szinglisorozat szent szinglifilmjét. Nagyon tuti, nagyon tetszett. Már alig vártam, hogy láthassam, és olyankor megáll a levegő, és kuss, és senki sem mozog, Verocs filmet néz, vagy sorozatot néz.

Hát ennyi. :)

post signature

This entry was posted at 6/24/2008 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 szövegelő

Megjegyzés küldése