Tánc az életem - finálé  

Posted by Verocs in ,

Szóval, vége van. Nem is hiszem el. Telt ház, és vastaps. Soha nem gondoltam volna. És most teli vagyok energiával, és jókedvvel, nah meg rengeteg sikerélménnyel. Azért, mikor belevágtam ebbe az egszbe, erre sosem gondoltam volna. Majd 3szor annyian voltak kíváncsiak erre az egész műsorra, mint ahogy sejtettem.

Nyitótánc-Palotás. Kimentünk, és megláttam a tömeget. Mert az volt.

Rengeteg ember, nem volt elég ülőhely, egy csomó mindenkinek állnia kellett.Majdnem beletáncoltunk a közönségbe, de nem volt baj, nagyon megtapsoltak minket. Éééés, nem rontottam el. Tök jó, és Zsolti is nagyon ügyi volt, nem lépett a lábamra. Hihetetlen. És nem is izgultam. Kiléptünk, és úgy elmúlt minden izgalom :D És nagyon nagy tapsot kaptunk. :D


Itt amúgy, zöld ruciban, díszmagyarban vagyok. Mint egy tésasszony, és még kényelmetlen is. Ejj, de megérte magamra erőszakolni a ruhát. jah, és mellettem Zsolti, a táncoslábú.


A műsorszámok tökre peregtek. egyik a mási után. Anyu, nagyon jó konferanszié volt. Jövőre is őt kérem fel. :D Igaz, a zenével, a lejátszó hibájából, volt némi kellemetlenség. Egy-két CD megugrott. De ennek ellenére is nagyon tuti lett.


És jött is hamar a társastánc. Nah, ott azért volt egy két baki. Azt, ami a legjobban ment, azt rontottuk el Zsoltival. De nem baj, nevettem sokat, és énekeltük a számokat is. talán nem is a tökéletesség, sőt bizots, szóval, itt nem is az volt a lényeg, hanem a hangulat. Mert az tombolt a színpadon, ezéltal, nagyon nagy tapsot kaptunk a nézőktől is. A disco stamp, nah, azt el sem tudtam kezedni. Léptem kettőt jobbra, meg kettőt balra, ahogyan a discóban is tenném, ha járnék, nevettem egyet, aztán lelestem a többieket. Hát ilyen is van. de a hangulat volt a lényeg, márcsak azért is megérte. Amúúúgy, itt csacsázok épp Zsoltival. jaaah, és csak kétszer lépett a lábamra, de elnéztem neki.

amúgy Zsolti kapott ám vándoroklevelet, hisz a megjelent 7 táncsoportból, csak 2ben nem vett részt valamilyen úton módon. És azt hiszem kellően meg is hatódott, és nagyon megölelgetett a színpadon, mikor átadtam neki. Nem sokkal a társastánc után, jó gyors öltözés, és két segítő öltöztető után, rámerőszakolták a hastáncos ruhát.


Háát, az akkor de akkora tapsot kapott. 13 percen keresztül lehetett megnézni a hastánc történetét. Volt törzsi, fátylas, ujjcines táncok, majd én (sajna kard nélkül) és végén egy finálé tánc, ahol kisgyerekek, köztük az én 6 éves kistesóm is rázta. Tök jó volt a taps, erre nagyon készültem, és ezen nem rontottam semmit sem. És meg is tapsoltak. Igaz, levegőt alig kaptam, de jó volt. Még mosolyogni is tudtam végig. (Bár, ittam egy bátorító pálinkát, amit Zsolti adott, hogy ne izguljak.)

A kép egy kicsit homályos, de azért látszom :D

Ott van anyummályvaszínűben. Jól rázza ő is. Tőlem tanulta XD. nem ám, ő a tánctanárok gyöngye, jó koreográfus, és egy igazi tevehajcsár, de mindenki imádja.

És nekünk volt egy sejkünk is, Zsolti (mert ki lenne más) személyében. Neki is tetszett a hastánc, elégedett volt háremével XD


És balra pedig szivemcsücske, a kistesóm, aki szintén megérdemelte a tapsot. XD Nagyon ügyi volt, és gyönyörű.


Nem vagyok ám nagyon egoista, de hugom leginkább rólam csinált képeket, no meg hát ez amúgy is az én blogom.

Aztán a hastánc után, már csak a meglepetés finálé tánchoz kellett felöltözni. Neccharisnya, kék sombkötő, lila fodros, legalább öt kilós kánkán szoknya. Jah, volt ám polóm is, de abban nem volt semmi extra. Kánkán...nah ott kell ám igazán az oxigénpalack... Az 5 kilós szokányban ropni, de előnye, hogy nem vették észre, hogy az egyik ütemnél elfelejtettem emelni a lábamat. Sebaj, nevettem akkor is, és a következő ütemnél megemeltem.

Szóval, sikerült. Megcsináltam, és nagyon örülök. Most készülök a táncversenyre, a minősítésre, hát, remélem ott lesz olyan siker, mint amilyen tegnap volt. És jövőre is, tuti nekiállok. Meert háááát ez az élménnny ez hatalmas. XD

post signature

This entry was posted at 5/04/2008 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 szövegelő

Megjegyzés küldése