Mint a kisujjam  

Posted by Verocs in ,

Ohh, háát öhm.. egyszerűen nyúúúú. Az Ő, elment a nagy Pestre, hogy meccseket fújkorásszon. Jó, tudom ez is fontos dolog, Neki legalábbis nagyon, de én meg itt halok meg az unalomtól, meg a magányosságtól. Hát, én már úgy megszoktam a kis lökött fejét. Imádom :D.

Mondjuk, így meg van időm egy csomó minden másra. Pl, megint belevetettem magam a táncba. Nah jó, eddig leginkább a koreografálásba. Lesz Dolgozók Ki Mit Tudja. És igazgató néni megaszondta, hogy csináljak valami hastáncisat, mert kell az a kupa. Tehát, feladat kiosztva, és egy rakat, sosem hastáncolóból kell alig három hét alatt, május 31ig, valami hastáncosat varázsolni. Háát, nem tudom, menni fog asszem, mert miért is ne menne. Tudom, hogy menni fog. de én úúúgy terveztem, hogy kicsit megáll az élet. Legalábbis két hét pihi. De ebből az lett, hogy jár az agyam, hogyan s mint lehetne. De elvégre szeretem. Szóval, emiatt nem is nyúúúzok. nah jó pöppet.

Aztán anyu ma átadja a listát, hogy tánci itt tánci ott. Kicsit túlzsúfolt hétvégék, előre látom nyaram. De anyumért mindent. :D Mondjuk az is jó, hogy megkeresem a zsebpénzemet. Szóval, ezért sem nyúúúzok. Csak kicsit.

Csak Ő miatta nyúúúzok, hogy jöjjön már haza. Most, azonnal reppenhetne hozzám. De mivel ember, és nincsenek szárnyai, nem nagyon megy. :(

post signature

This entry was posted at 5/16/2008 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 szövegelő

Megjegyzés küldése