Napi jelentés - elvarázsolt találkozó  

Posted by Verocs

Hát, már több napival is tudnék elszámolni. jujj, mennyi minden történt. :) Először is, munka meg munka. De már kezdem megszokni az átkozott mókuskereket, sőt néha még élvezem is, hogy dolgoznom kell menni. Persze, lehet, csak a munkatársak teszik ezt velem, de sebaj, legalább ki lehet bírni. jah, és hát, valamiből fel is kell öltöznöm. De csini szoknyát vettem. Erről jut eszembe... Lehet, kezdek nő lenni?! :D

Voltam elvarázsolt talin. Tényleg úgy is éreztem magam, mert előtte való nap, egy jó kis vaskos Saudiak, és egy könnyed Lachappelle után kerültem csak a pihepuhába, úgy éjjel 2 felé. Nah, most Alexa megjegyezné a vodkamartiniket is. igen, ezt is ittam. Nem sokat, csak amolyan megmosolyogtatóakat. Kell is az a nehezen emészthető Saudiak mellé. ehh, rájöttem az a hapsi betegebb, mint én. Komolyan mondom, de imádom a fotóit. Én is akarok fotóművész lenni. Mutassak egyet?
Sokáig tartott keresnem, valami publikusabbat. Dini, aki amúgy egy iszonyat jó fotós szerintem, és tök jó képeket csinál, azt mondta, hogy lefotóz, mert szereti a beteg elmém. Pedig szerintem az ővé rosszabb, mint az enyém. Hát utánam a vízözön, én belemegyek. Hehe. lehet igaza van?! :P Pedig nem az ám, csak néha kimerülök, és fáradt vagyok, és akkor hülyeségeket beszélek. No, mindegy. kíváncsiságból kipróbálom. Már nem vagyok egy manöken, de a szépség, amúgy is belülről fakad. Hehe.

És nem lehetek gonosz Lachappellel sem, valamit mutatnom kéne tőle is.

Nah itt is lenne. Ugye, milyen finom képeket tudok én választani? Szerintem tök jó kék.Merthát a zöld után, de nem a rellon miatt :P, szóval a zöld után a kék a legjobb szín a világon. Hajrá Levita, meg miegyéb.

Szóval, két szerelmemmel, Jan-nal, meg Davide-del ütöttem el a péntek estémet. És igen Alexa tudom, még vodkamartinit is ittam. Igen Anyúúúú :D Jó kis gruppi volt. :D

Szóval, ez volt az előzménye a pécsi elvarázsolt találkozónak. Az eső esett, pedig nem jártam eső táncot... (Hallod Roy és Lili! Nem én voltam, ne harapjatok :D) Igaz, ami igaz, örültem, hogy nem kell hegyet mászni, a lestrapált táncos lábaimmal. szóval, elindultam minden pulcsi meg esernyő nélkül, a nagy Pécsre. Éjjeli Nasim, aki már Nappaliba ment át, szóval, ő rendületlen, hideggel, és esővel nem törődve várt rám, a szokott helyen, majdnem a szokott időben. Hát nem Édes? :) és megérkeztem. Igaz, a piros szőnyeg elmaradt, és a rajongók sem álltak ott, de én biz leszálltam a buszról. Hehe. Mondtam én, hogy fáradt vagyok. :D Tök jó volt, mert elmentünk a szoborhoz gyülekezni. ha drága Háztársam nem jön ki szólni, hogy uccu neki a Mekibe, lehet még ma is ott Gyülekeznénk. Nah, jó nem, de hideg volt, szóval, a percek lassan pörögnek ilyenkor.

Mc'Donalds. Jó fej volt, hogy kitalálta ezt a gyorskajáldás dolgot. Bár szerintem a kiszolgáló csajszi, nem szívesen lát viszont egyhamar, de hát ez van, ha két Nasi, bemegy a Mekibe. Szombat délelőtti termés (Meki1):

Vera: Big Mac, és Cola. Nem nagy, épp annyi, hoyg ne legyek szomjas. Fizetek. (egy szívószál)


Alexa: Fánk, epres shake és fagyi. Kettő. Csaj egyet ad. Alexa fizet. Alexa szól, ő kettőt kér. Csaj ad mégegyet. ALexa megint fizet.

Vera: Jééé, itt kávé is van? Akkor két cappuchinot.Vera fizet.

Csaj: Csomagoljak.

Mindkettő: Nem, itt esszük meg.

Szóval, felveretünk az emeletre, ahol már ültek a többiek. Név szerinte, a Jorden ikrek, és Tron, meg mint utóbb megtudtam Marie. Mi meg nyaljuk a fagyinkat. Én gyorsabban eszek fagyit, Lelkiikrem még egy óra múlva is azon nyammog. Aztán elhelyezkedünk kényelmesen, épp falatozni készülök, többiek indulóban. Mert hát a két testvér,Hugica meg Bátyj még nem érkeztek meg. Mi is megyünk, Vera nem eszik, pedig farkas éhes. (Bocs Greg!)

Vera: Bocsi, elcsomagolnád?

Csaj: Igen. (szájhúzás)

Szóval, elcsomagolt Mekis kajával, elindulunk a szent találkahelyre, köbö 20 métert, a szoborhoz. A tesók megjönnek, meg egy bácsika is. Azt hittem szívrohamot kapk, mikor a hátam mögül megszólal egy férfihang. Nevetés nagyon, többiek néznek. A bácsika cigit kért nőnap alkalmából. Én zavarban, sztem Alexa is. Nem tudom, hogy van ez, de mintha szeretnének minket az ilyen rosszul öltözött, ápolatlan emberkék. Nah mindegy. Irány teaház. Jól befészkeljük magunkat, Mekis zacsival a kézben. Sebaj. Aztán forrócsoki, lassan hagyományos nemzeti italom lesz. Cukin nézett ki. Sok nevetés, beszélgetés.

Rájöttem, hogy visszaadom a diplomám. vagy a fizika nem megy, vagy elfelejtettem franciául. Jorden lány, névszerint Dóra, elhozta a füzetét. Én nagylelkű vagyok, mint mindig, és mondtam, hogy segítek neki, Francia kéttannyelvűbe jár. Szóval, teaház, fizika füzet, franciául. (Egyszer buktam fizikából. Másodikban. Persze félév volt, szóval nyista pótvizsga. Utána 2esekkel végigvittem eme nemes tantárgyat.) De emlékszem, a minden vízbe mártott test c. kis uttörő nótára. :D Szóval, vera nyersen fordít franciát, Roy és Tron segítenek, hogy mi micsoda. Nagynehezen kihámoztuk, hogy térfogat, és ha jól emlékszem sűrűség. Nasi közben szenved. Nem szereti a fizikát. Franciául plána nem. Megjegyzem én sem. Szóval, visszaadom a diplomám. Még a szavakat is nehezen ismertem fel.

Teaház kivégezve. Jah, el ne felejtsem, köszönöm a virágot, Tudjuk Kinek!. :D

Meki2:

Vissza a Mekibe. Nagyon jó, szóval, a két mekis zacskóval a kézben, vissza Mekibe, hogy MekEbedéljünk. Út közben elfogyasztottuk a kávékat. amik így cukor nélkül, elég ízetlenek voltak. Alexa shakét, megitta az úszó emberke. A gonosz ::) Shake és kávé kivégezve. Aztán jön, hogy táskába pakolom a mekreggelit. Vissza Mekibe, csaj, furán néz. Mosolygok, mert azt ám nagyon tudok. Csaj, nem mosolyog. Tudom, hülyenék néz. De mit tegyek, ha Meki a legjobb hely a világon :D Aztán fel az emelet, be a sarokba. Vera éhes. Még mindig farkasul (Bocsi Greg!) :D Lemegy, és már direkt kivárja, hogy a csaj szolgálja ki.

Szombad délbeni termés: Saláta prémium. Hamburger, sajtos, Nasinak. Vera fizet. jajj de szomjas vagyok. ásványvíz, szénsavas. Vera fizet. Upsz, öntet salira elfelejtve, és akkor már egy kis hasábkrumplit is. Vera fizet, és távozik. Persze a kellemes napot mosoly nem maradt el. Hát, a csaj, lehet, hogy kellemes helyre kívánt engem. Hehe. kicsit szétszórt vagyok, tudom.

Vera leül, ééééés eszik. Fal. És jól lakik. Azhtán már csak nevetés, kicsikocsizás, és haza.

De jó volt ez az elvarázsolt tali.

Mon cher ami Mc'Donalds. Merci bien! Hehe.

post signature

This entry was posted at 3/12/2008 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 szövegelő

Megjegyzés küldése