Vera nap 2008.  

Posted by Verocs in , ,

SzVera:

Volt egy Veranap :) van két barátnő, Szericsajszik, akiknek bármikor, bármit, bárhol. Fergeteges nap Pécsen. Eladók kizsigerelése, kajolás, nevetés, döntésképtelenség.../ezt vegyem meg, vagy inkább ezt?/ Néha azt is kell ám, hogy az eddig rossz dolgokat magunk mögött tudva, felhötlenül szórakozzunk egy kellemes délutánon, ami estébe torkollik, emiatt majdnem elkésve saját névnapi partyinkról. És lehet ennél jobb? Olyanokkal tölteni a napot, akiket imádunk? És Legjeim mindent megtettek, hogy én jól érezzem magam. És este akkorát táncoltunk, hogy máig izomláz van a combjaimban. És Lettycúú, hogy teker, és nem jön hastábcolni velem. Hihetetlen, pedig iszonyat jól táncol. Nórinak meg meggyűlt a baja a "fotocellával", pedig rá volt írva, hogy TOLNI :D

Köszönöm Édeseim ezt a fergeteges napot...Verona:

Verona kapott egy hatalmas meglepetést Tevitől. /Hát SzVerának is meg kell vallania, hogy nem gondolta volna, hogy a fórumos dolgokon így meglehet hatódni. :)/

Re: Konyha
« Válasz #1742 Dátum: 2008-01-13, 20:10:55 »

Hirtelen fényárban úszik a terem
Az asztalon hatalmas fagyitorta, Verona főtere készült el parfait-ból, az asztal leterítve egy damasztterítővel, és az ajtóban tevi fogadja az érkezőket.
A konyhamanók főnöke jó szokásához híven, most is csak dirigál. Mégpedig egy szimfónikus zenekart, amiben a manók játszanak.
Amikor a vendégek belépnek, tevi bólint, és a zenekar elkezdi játszani a Roméo et Juliette első számát, a Verone-t.
http://www.youtube.com/watch?v=pMJQ6zqPHRc
Most tevi odakiséri a többieket az asztalhoz. A krumplisláda a fal mellett felfordítva fekszik, mint egy kis szinpad, és az egyik manó, aki pontosan úgy néz ki, mint az alatta levő láda tartalma szokott, vagyis kissé krumplis-zsák formája van, egy bő szoknyába és sok csilingelő mindenfélével ellátva valami keleti táncot kezd lejteni. Akár a láda, mert az is lejt. Igy aztán a hastáncbemutató nagy sikert arat. A sok kopasz nagyfülű manó oda –oda pislog, mit szólnak hozzá a fiatalok, és szélesen vigyorognak közben.
A levegőben apró csillagok gyulladnak fel:

Sok boldog névnapot Veron


- sziasztok - Na, hogy tetszik? - * kérdezi mosolyogva Verától.


Kell ennél nagyobb meglepi??? Köszönöm Tevi :)

post signature

This entry was posted at 1/16/2008 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 szövegelő

Megjegyzés küldése